Selçuklu Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://selcuklubilsem.meb.k12.tr
Adres : SELÇUKLU BİLİM VE SANAT MERKEZİ YAZIR MAH. HOŞSOHBET SK.NO 26 SELÇUKLU / KONYA
VİZYON : Öğrenmeyi ihtiyaç, üretmeyi zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsemiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez, üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştirilen, yücelten ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan merkezi sınavla tanılaması yapılan özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini fark ettirmelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak, toplumsal ve manevi değerlerini yaşayan, kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, özgüveni tam, yenilikçi, üretken, demokratik, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirme misyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
BAŞARILAR : KURUMUMUZ TÜBİTAK ORTAOKUL VE LİSELER ARASI ARAŞTIRMA PROJELERİ, ROBOTİK KODLAMA, TALES, KANGURU, TÜRKİYE ZEKA VAKFI GİBİ ULUSAL VE ULUSLARARASI PEK ÇOK YARIŞMAYA KATILMAKTADIR. ULUSAL VE ULUSLARARASI DERECELERE SAHİPTİR. ALINAN DERECELERE İLİŞKİN GÜNCEL SONUÇLAR WEB SİTEMİZDE YAYINLANMAKTA VE HER YIL GÜNCELLENMEKTEDİR

Öğretim Şekli :SABAH-ÖĞLE-AKŞAM (3´LÜ ÖĞRETİM)
Saatler : 08.00 20.00
Isınma : MERKEZİ ISINMA